Billabong MUMUS a X. Volvo-K2 Kupán

2012. 01. 06, Péntek

A snowboardban és wakeboardban már számos alkalommal bizonyított csapatverseny, a MuMuS idén is visszatér. Miután a snowboardos csapat túlesett a szombati, idei első kupafutamon a K2-Volvo kupán, vasárnap már minden a jókedvről és az összetartásról szól. A MuMuS-on minden a csapatról és a véletlenszerűen előkerülő trükkökről szól. Ezeket egy szerencsekerék segítségével sorsoljuk, így mindenki szoríthat a neki tetsző trükkért, ahogy forog a kerék.

A snowboardban és wakeboardban már számos alkalommal bizonyított csapatverseny, a MuMuS idén is visszatér. Miután a snowboardos csapat túlesett a szombati, idei első kupafutamon a K2-Volvo kupán, vasárnap már minden a jókedvről és az összetartásról szól. A helyszínt ez alkalommal is, - az elmúlt évek során már bevált -, Murau-i pálya, ahol a versenyre közepes méretű ugratóval készülünk. Ez lehetőséget biztosít arra, hogy akár addig nem próbált trükkökre is rápróbáljanak a riderek.

A MuMuS-on minden a csapatról és a véletlenszerűen előkerülő trükkökről szól. Ezeket egy szerencsekerék segítségével sorsoljuk, így mindenki szoríthat a neki tetsző trükkért, ahogy forog a kerék.

A csapatok maguk választhatnak, hogy kit tartanak a legalkalmasabbnak a feladat végrehajtására, azonban figyelemmel kell lenniük bizonyos ismétlődési szabályokra is. Ennek köszönhetően a taktika és a csapatszellem is fontos része a versenyek. Egy ember nem viheti vállán a csapatot. A verseny szabályai szerint minden hibánál kap a csapat egy betűt a MuMuS szóból.

A szabály szerint, ha egy csapat neve alatt láthatóvá válik a MuMuS felirat, akkor az a csapat kiesik. Az esemény természetesen fotó és videó formájában is megörökítésre kerül, így azok sem maradnak le az izgalmakról akiknek nincs alkalmuk a helyszínen követni az eseményeket

Támogatók: Burn, Billabong, Nixon, Volvo, K2 Snowboard&Ski, Magyar Snowboard Szövetség, 4Bro, Pinetime

pic_1 pic_4